ANIMALES FANTÁSTICOS: Los Crímenes de Grindelwald CASTELLÀ

Cinema Prado ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Al final de la primera pel·lícula, Macusa (Congrés Màgic dels Estats Units d’Amèrica), capturava al poderós mag, el tenebrós Gellert Grindelwald (Johnny Depp), amb ajuda de Newt Scamander (Eddie Redmayne). Però, complint la seva amenaça, Grindelwald va escapar de la custòdia i s’ha dedicat a reunir seguidors, la majoria dels quals desconeixen la seva veritable agenda: formar bruixots de pura sang que governin sobre tots els éssers no màgics.

Per tal de frustrar els plans de Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) recluta al seu antic alumne Newt Scamander, que accedeix a ajudar, sense adonar-se dels perills que l’esperen. Les trames es van desvetllant mentre es posa a prova l’amor i la lleialtat, fins i tot entre els veritables amics i familiars, en un món màgic cada vegada més dividit.

Gènere:Fantàstic, Aventures
Director:David Yates
Repartiment:Eddie RedmayneJude LawKatherine WaterstonJohnny DeppZöe KravitzEzra MillerAlison SudolCallum TurnerDan FoglerClaudia KimÓlafur Darri ÓlafssonKevin GuthrieDerek RiddellIngvar Eggert SigurdssonWilliam NadylamDavid SakuraiBrontis Jodorowsky
País:Estats Units
Idioma original:Anglès

Noticias

22 de mar 02:20

No et quedis sense entrada per Giselle, el proper Ballet en directe al Cinema Prado de Sitges

22 de mar 01:47

La Habitación, film guanyador d'un Oscar a la Millor Actriu 2016 al Cinema Prado

1 opiniones

4.0 / 5
Anna

A mí me gustó mucho. La primera parte un poco lenta pero de mi agrado. Mi marido se fue del cine (no le gustó nada) y a los niños a medias. Creo que para entenderla y disfrutarla hay que tener dominio de universo J. K. Rowling.

19/11/2018 17/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Cinema Prado
C/ Francesc Gumà, 6-14
Sitges, Barcelona

Organizado por

CINEMA PRADO - CINECLUB SITGES

Ver más